2012-05-11
 16:11:21

Bebis planeringar.


Ja sen jag skrev här sist så har det ju hunnit hända endel grejer.
Flytten är klar och vi trivs riktigt bra i Härnösand. Jens har fått jobb på Pågen och kör brödbil vilket han trivs väldigt mycket med.

Innan vi flyttade upp så fick vi en riktig överraskning. VI VÄNTAR BEBIS!!

Är i vecka 16 nu och mår sis så där.
Höfterna vill inte riktigt samarbeta vilket för mig var oerhört jobbigt att inse när jag var och jobbade natt att jag kommer bli begränsad i mitt jobb, aldrig någonsin har jag känt sån smärta alltså (kan inte ana vad jag har att vänta på förlossningen). Förra veckan var det värst, jag kunde inget annat än att gråta och tyckte inte att det här var nå roligt alls. Ville vara som vanligt, men så kom jag till insikt med att det är ju faktiskt något som händer med mig, jag och Jens ska bilda en egen liten familj och då får man offra lite helt enkelt. Som tur är så är dom rätt förstående i den här kommunen så dom ska se över var det behövs tim.vikarier så jag iaf kan få jobba korta pass på lite lättare ställen.
Sen har vi illamåendet som kommer och går, hade inget i början utan det har kommit nu men mest när jag glömt bort mat och det gått förlänge mellan måltiderna. Men det är inget som jag inte kan se förbi för vi väntar ju ett mirakel! ♥

Den 12/6 ska vi på RUL. Ska bli så spännande speciellt eftersom att vi bestämt att vi ska ta reda på vad det är för någon som ligger där inne. En Prins eller Prinsessa. Både jag och Jens och många i våra familjer tror att det blir en liten prins. Jag har haft den magkänslan hela tiden. Men vi får se! :)

Just nu sitter jag och gottar mig i massa bebis saker. Men ska iaf försöka hålla mig till RUL är gjort. Men det finns ju så mycket fint som jag vill att våran skatt ska ha!


Några saker är jag dock säker på! :)


(Klicka på bilderna för att komma till produkt info)



/Archive/05_Enlarged_888x888px/00_Main_image/7322851760111.jpg
P.o.P




mössa SUN
Villervalla
(Om det är en tjej)



mössa GRASS
Villervalla
(Om det är en pojke)



Bebis första ytterkläder! :)
Även denna är jag helt kär i men kanske till när den vuxit ur den första! :)

overall DRK TOMATO STRIPE
Villervalla





Vi har börjat speculera lite om vagn då det är en hel djungel där ute! Men det finns en vi fastnat för. Det är ingen Brio, Emmaljunga, Buggabo eller liknande. Det är en fin, praktisk, cool, GODKÄND, vagn som tilltalar oss båda. Det är både en liggdel, sittdel och babyskydd (som går att fästa på vagns chassit, smart vid tex snabba handlingar eller dylikt)


http://www.billigabarnvagnar.se/images/Grander-black-GB1-svart-rod1.jpg
Barnvagn


Sen finns det ju så mycket mer också som är fint. Laban är ju en annan sak jag är tokig i. Laban sängkläder till spjälsäng tex, eller var för inte tummen eller pingu! Går inte en dag utan att jag hittar något nytt som jag känner att jag bara MÅSTE ha. :)



Tummen

 


Pingu

 


Laban

 

 

Ni kan förbereda er på att det blir massor med baby snack i bloggen här framöver och det får ni stå ut med! :)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!