2011-10-28
 00:13:31

En ljus framtid.



Funderingar, planer, vilja, kärlek, du, jag framförallt VI.

Lyckan är total.

Jag kan knappt med ord beskriva den lycka jag känner just nu över våra planer.
Framtiden är ljus och det kommer bli underbart att få dela den med dig.

Jag älskar dig Jens.









/M
2011-10-24
 00:54:09

Snurrigt, virrigt och helt självklart.


Man ska kanske tänka till en extra gång innan man talar.
Det finns saker som faller naturligt hos många men inte hos alla. Tyvärr.

Jag kan då bara säga att jag är så otroligt tacksam för att jag och Simon kan ha en så himla bra kontakt med varandra som vänner trotts att det tagit slut och jag har gått vidare.
Simon betyder så otroligt mycket för mig för han var väldigt länge en stor del i mitt liv. En viktig pusselbit. Dessutom är han Myras papi och det kan ingen ändra på.
Jag värderar våran vänskap otroligt högt.


Sen finns det "X" situationer som bara inte är acceptabla där saker är för infekterade och irriterande att det inte går att blunda för de och där ett riktigt "break" är det enda rätta.

Vid sånna tillfällen så är man glad för sina vänner och för sin familj. Som man hoppas tror och vill står bakom en i vått och torrt. Tyvärr så behöver de inte vara så heller, tydligen.


Nu är det dax för denna donna att hoppa ner i sängen. En dag närmare känns otroligt bra. Snart får jag kramas och gosas med min älskling igen. Det har gått på tok för lång tid nu tycker jag ses sist. Blir en liten tripp ner till hans familj och vänner över helgen. Ska bli otroligt spännande och roligt. Känns så klart lite pirrigt men jag vet att med honom vid min sida så blir allt bra.
Jag älskar dig Jens. ♥



/M


2011-10-15
 16:54:26

Inredning...


Inredning, inredning, inredning...
Jag har en sån där piff piff piff period nu. Det är som någon sa till mig. "Man märker när du mår bra för då sätter du igång med alla inredning igen.


Älskar att pyssla på här hemma. Ser alltid saker som går att förbättra.
Idag var det badrummets tur. Mörkbruna handukar en mörkbrun badrumsmatta och två nya fina ljusbruna ljuslycktor i glas. Himla fint blev det. Bild på de kommer när jag fått fixat nytt duschdrapperi. Har lite ideer som jag tror kommer bli riktigt snyggt.


Även andra delar i lägenheten har ju fått sig ett lyft. Ni har nog sett bilderna jag lagt upp på facebook. Men lägger ut några iallafall.











Så nu har ni fått en liten inblick i hur det ser ut där jag och Myra bor.


/M

2011-10-14
 16:00:49

PeeWee.


PeeWee
- Om Myra själv får välja.

Så himla nöjd med Myras PeeWee låda som hon fått av sin mormor och morfar.
Idag var första gången jag tömde botten plattan på "kiss spån" och det luktar ta mig tusan INGET.
Endast en liten aning av blött trä. Det har alltså gått 15dagar och det syns knappt att det minskat något på pelletsen i själva lådan heller. Snacka om ekonomiskt och miljövänligt iom att spånet som blir går att kompostera.

 

Denna låda fungerar så här. (För den som undrar)

Den är i två delar. Två lådor på varandra kan man säga. Den röda delen är som en vanlig kattlåda medans den gråa delen har små hål i botten. I den gråa delen ligger "kattsanden" som helt enkelt är pellets som man även använder att elda med. Trä pellets alltså.
När katten kissar på pelletsen så multnar dom upp och blir ett fint fint spån som trillar ner i hålen och landar i den röda delen av lådan. Jag brukar röra om lite i pelletsen så spånet trillar ner men det är mest för att jag har en lat katt som inte krattar så mycket efter sig.

100% Lukt fritt - Ja tro de eller ej men det luktar INGET kattkiss från lådan utan på sin höjd lite blött trä.
När den röda delen är full med spån (för myra blev det 15dagar av kissande innan hon fyllde den) så tömmer du den bara och sen är det bara att kissa vidare. Spånet som blir är även de komposterbart.

Hur gör man med nr 2? - När katten gör nr2 så är det lätt att plocka bort och spola ner i toan iom att det inte fastnar några pellets på.

 

Har man en kattunge så kan lådan vara lite "hög" för den att komma ner i eller ur från så antingen man kan ha den röda delen ett tag med vanlig kattsand och lite pellets så katten vänjer sig sen tids nog kan man sätta den röda delen PÅ den gråa delen för att katten ska vänja sig med höjden. För att sedan när den blivit mer van sätta den gråa delen över den röda och bara använda pellets.

Har man en vuxen katt som är van att gå på vanlig kattsand så kan man börja med att blanda i pellets i den kattsanden i den vanliga lådan för att allt efter som fylla på med mer pellets och sen övergå till bara pellets.

 

Ekonomiskt - Att använda vanlig kattsant kan bli väldigt dyrt i längden och det går åt väldigt mycket till en kattlåda än mer om man har fler katter.
Medans pelletsen går på 30-50kr och räcker VÄLDIGT länge så det inte alls behövs bytas på samma sätt som en vanlig låda. Inte heller samma mängd behövs användas.
Själva PeeWee lådan kostar endel men i de långa loppet är det helt klart värt det. :)

 

 

/M & M

 

 

2011-10-13
 14:05:21

Whats up duck?


Lovade ju att uppdatera lite om vad som hänt den senaste tiden.
Kommer nog glömma en hel del men ska försöka att sammanfatta de lite iallafall.


Den 23e September så åkte jag och J på en liten road trip upp till Norrland.
Började med att spendera helgen i Sundsvall hos min underbara bror med hans underbara lilla familj. Har verkligen saknat dom och det var fantastiskt att få några gosiga dagar med min lilla Pärla Irmeli.




På måndagen sen så åkte vi vidare mot Kalix. Som jag längtat efter att träffa min mamma alltså.
I Kalix så tog vi det bara lugnt och njöt av att bara få vara. Träffade släkt och han med en dejt med Sandra och hennes två bustroll också. Det är så skönt att trotts att vi inte träffas speceillt ofta och även om vi kanske inte hörs så ofta som vi kanske vill så faller allt så naturligt. Det är en äkta vänskap som jag är evigt tacksam för. Önskar inget annat än att vi skulle kunna ses oftare.

Vi han även med att åka över till Finland en sväng. Så nu har älsklingen varit i alla nordiska länder. Köpte lite smått och gott.. Med betoning på gott. Finsk korv, godis och senap. Smet till och med ett 6pack med Lonkero. *mums* Men jag glömde helt bort att inhandla mig en koskenkorva peach. Himla synd.

På torsdagen började vi rulla neråt landet igen. Ett stopp på Alnö för lunch med Amanda och Irmeli och sen vidare mot Stockholm där pappa och Suzie bjöd på middag. Sen avslutade vi resan i Oskarshamn och det var SÅÅ skönt att få landa i sin egen säng. Tror vi båda somnade på fläcken. Åkte från kalix 05.30 och var framme i Oskarshamn 01.30. Snacka om en resa!


Jag är så tacksam för att jag fick göra den med dig J. Vi hade så otroligt roligt och trotts att det blev många timmar sittandes stilla i en bil så hade vi aldrig tråkigt. Jag trivs så i ditt sällskap och man märkte att min familj också tyckte mycket om dig. Om än vissa (inga namn nämnda Tiina) hade lite svårt att förstå din skånska. *haha*



Fortsättning följer...


2011-10-11
 18:02:33

Ett tag sedan nu.


Ja uppenbarligen är så det ett tag sedan nu.
Det har inte funnits ork eller inspiration till att skriva något här. Även om det hänt en hel del.


För den uppmärksamme så har jag lämnat Nunne klostret bakom mig. Allt för tråkigt utan en Munk! ;)
Alla mina tankar och funderingar om att vänta eller ej är pase. Jag är värd någon som ger mig full fokus. Någon som vet vad den vill och som inte lever på att vela.

Så här står jag nu. Med världens finaste kille. Någon som för mig får mig att känna mig speciell. Någon som får mig att må så otroligt bra. Någon med mognad och någon som kan ta ner mig på jorden när jag svävar iväg bland molnen.

J - Du gör mig hel. Du ger mig trygghet. Du har tagit mig med storm och kommer föralltid att ha en bit av mitt hjärta. Jag älskar dig.


Det är mycket mer som hänt sen jag skrev sist men mer om de i kommande inlägg.


/M
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!